Vi legger ut noen bilder her fra besøket hos Galleri Fineart. Mange møtte frem og vi fikk et hyggelig og interessant møte med Camilla Grythe og hennes kunst.

Det er slike små kunstner-møter og uformelle samlinger som gjør det så hyggelig å være med i kunstforeningen, det dukker opp slike arrangementer med jevne mellomrom og vi forsøker å få med oss flere av dem sammen, selv om mange av dere også besøker slike arrangementer selv. Alltid en hyggelig anledning til å møte gamle og nye kolleger med felles interesse for kunst og kultur.

Vi er i ferd med å planlegge for vår og sommer 2020 og kan nevne at vi ser på muligheter både i utland og her hjemme.

Årsmøtet den 12. februar er første arrangement,det vil gå av stabelen i Drammensveien 43 som i de siste årene. Etterhvert vil vi komme med datoer på resten av planen, men kan nevne at Antwerpen står på ønskelisten i mars. Så skal vi selvfølgelig avlegge Kistefoss et besøk, vi må jo se på The Twist og alt det andre fine der oppe på Hadeland. Det besøket planlegges til mai/juni. Så har vi tenkt oss en tur til Jeløya i august, Galleri F15 er et mål der. Så er det meningen at den godeste Olsen åpner Ramme gård igjen i 2020, uten at det er fastsatt noen dato. Vi følger med på det og vil gjerne prøve å få til en tur dit også for kunstforeningens medlemmer. Alt med forbehold om interesse og gjennomførbarhet, men slik ser det ut foreløpig.

Håper mange av dere vil være interessert i å delta på disse arrangementene.

Vennligs hilsen arrangementskonmiteen

 

 

 

Comments are closed.

Post Navigation