Vi ønsker deg velkommen til årsmøte i Norsk Kabinforening’s lokaler i Drammensveien 43 torsdag 12. februar 2015 kl 18.00.

Her finner du årsmøtepapirer inkludert prioriteringsskjema/fullmakt.

Etter det formelle årsmøtet vil vi få et foredrag av Fredrik Larsen Lund, som i fjor ga ut en spennende bok om nordmenn i Australia fra 1600-tallet til i dag.«Nedenunder og hjem» heter boka, som fikk meget gode omtaler og som vi er sikker på vil gi deg lyst til selv å ta en tur Down Under!

I denne boka går Fredrik Larsen Lund i fotsporene til både eventyrere og samfunnsstøtter, kjeltringer og ulykkesfugler. Hva reiste de fra? Hvordan ble de mottatt? Og hvordan taklet de en hverdag uendelig langt hjemmefra? På kryss og tvers over det røde kontinent oppsøker forfatteren steder som skjuler fascinerende beretninger om fargerike nordmenn og norsk innflytelse – fra Queenslands Eidsvold i øst til Norseman i vest. Underveis trekker han linjer frem til våre dager og undersøker nordmenns møter med det fremmede, da og nå.

Så kanskje er dette det som skal til for at du setter Australia på ønskelista over reisemål i 2015? Forfatteren har med signerte eksemplarer til salgs, så ønsker du å kjøpe boka husk ta med kontanter.

Etter foredraget blir det en kort pause før vi starter trekningen av innkjøpte kunstverk. Lett servering.

Fullmakt
Forutsetningen for å være med i trekningen er at du enten selv er til stede, eller har levert fullmakt med pririteringsliste. Fullmakten kan sendes oss i en e-post til: post@saskunst.no og må være mottatt innen kl 12.00 samme dag som årsmøtet finner sted.

Fullmakten kan også sendes med et av medlemmene som er til stede og må være innlevert til styret før trekningen starter.

Kunstverk
Innkjøpt kunst vil bli utstilt i NKF’s lokaler i Drammensveien 43 i Oslo onsdag 11. februar mellom kl 10.00 – 15.00 samt på årsmøtedagen fra kl 16.00. Som vanlig legger vi også ut foto av innkjøpene på våre nettsider www.saskunst.no og her finner du også prioriteringsskjema/fullmakt. Vi sender ut melding pr. e-post og på Kunstforeningens Facebook-side når fotografiene ligger ute på nettsiden.

Bruk kollektivtransport til årsmøtet!
Vi oppfordrer alle til å bruke kollektivtransport til og fra årsmøtet. Trikk 13 til Skillebekk stopper rett utenfor bygningen.

 

Vi ønsker alle medlemmer vel møtt!

Comments are closed.

Post Navigation